advies

Deskundigheid en Professionalisering

“Wij willen meer aansluiting op het werkveld en willen voldoen aan de laatste standaarden. Kan eejaa ons hierin adviseren?”

Een opdrachtgever komt bij eejaa voor deskundig advies wanneer hij het curriculum wil laten toetsen op standaarden. Dat kan zijn ter voorbereiding op een accreditatie of certificering. De vraag naar advies kan afkomstig zijn van een opleider of een evaluatiebureau. Het laatste voert de accreditatie uit en kan door eejaa als deskundige van het werkveld geadviseerd worden. Zo is eejaa eerder betrokken geweest bij visitaties inzake: CHE, Fontys, HvA, Inholland en Windesheim, in de clusters Communicatie, Journalistiek en SBRM.

“Wij willen meer rendement halen uit onze jonge professionals. Kan eejaa ons helpen hun kennis te verbreden?

Voor advies met betrekking tot professionalisering (zowel verbreding als verdieping) van e-professionals binnen een organisatie is eejaa een stevige partner. Een gepersonaliseerde onderwijsbehoefte van de professional bestaat uit een uitgebalanceerde mix van harde en zachte skills. De kennis en vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de praktijk van de professional, staan ten alle tijden in dienst van je organisatiedoelstellingen. Bedrijven als RTL Nederland, Telegraaf Media Nederland en Kennisnet, zijn je voorgegaan.

Neem voor meer informatie over onze diensten of mogelijkheden gerust contact op.