Indira Reynaert domeindeskundige innovatie en digitalisering

Met mijn 14 jaar ervaring in digitale media en marketing ga ik samen met een organisatie op zoek naar wenselijke en realistische digitale transformaties. Ik ondersteun hierbij in het implementatieproces dat nodig is om deze te realiseren. Ik stel altijd het individu – de onderwijsprofessional – centraal. Ik ben deskundig in business-strategie en trends, en de strategische keuzes die gemaakt moeten worden. Verder vertaal ik strategisch advies in een concreet plan van aanpak, en coach ik team en individu in de verandering naar de nieuwe situatie. Als domeindeskundige ben ik betrokken bij de beoordeling van opleidingen in de clusters:

  • communicatie
  • creative business
  • commerciële economie
  • journalistiek
  • media
  • ondernemen en retail management.

Verder neem ik assessments af bij verschillende opleidingen.

Achtergrond

Sinds 2002 ben ik Doctorandus en Master of Arts (dat mocht in dat jaar) in Nieuwe Media en Digitale Cultuur.  Twee jaar na het behalen van mijn studie ben ik begonnen als zelfstandig digitale marketing- en mediastrateeg en heb daarmee meer dan 14 jaar ervaring in het werkveld opgedaan. Daarnaast was ik ruim 12 jaar practicum-docent geweest aan de Universiteit Utrecht bij de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschap. In 2015 ben ik begonnen met beoordelingsopdrachten. Zo ben ik externe examinator bij Inholland University of applied Sciences in het domein Creative Business en neem ik bij Nima examens af voor Online Marketeer en Digital Marketing. Ook ben ik verbonden aan Fontys Hogeschool als extern lid van de examencommissie bij de Master Leadership & Education en de Master Leren en Innoveren. Ik heb mijn examenbevoegdheid (BKE, basiskwalificatie examinering) in 2017 bij Cito behaald en ben in datzelfde jaar weer gaan studeren. Momenteel schrijf ik mijn masterthesis voor de opleiding Educational Needs en volg ik vakken uit het programma van de Master Toetsdeskundige aan Fontys Hogescholen.

Mocht er vragen zijn naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem gerust contact met mij op. Ik ben soms telefonisch en altijd via WhatsApp bereikbaar op +316 534 80 875. Mailen kan via het onderstaande contactformulier. Linkedin verzoek? Graag!

cropped-31hmkuap_400x400 LinkedIn_logo_initials