Peerreviews

eejaa begeleidt opleidingen bij het voorbereidingstraject naar opleidingsaccreditaties.

Vijf redenen om met eejaa samen te werken:

“Wij willen graag laten zien dat onze opleiding excelleert en aansluit op het werkveld. Hoe tonen we dat aan?”

Certificering is een weg naar kwaliteitsverbetering, bekwaamheid en actualiteit. Met een keurmerk toon je de buitenwereld aan dat je hier naar streeft. Keurmerkverlening is gebaseerd op extern vastgestelde beoordelingskaders, bijvoorbeeld namens een brancheorganisatie of beroepsgroep. De kwaliteitsmeting is niet alleen gericht op externe verantwoording, maar altijd om bij te dragen aan de ontwikkelingsmogelijkheden van de klant. De klant kan een organisatie zijn of een persoon.

Een certificering biedt opleidingen de volgende voordelen:

Schermafbeelding 2017-08-21 om 08.37.01

e-academy_horizontaal

Momenteel verleent eejaa het Thuiswinkel e-Academy keurmerk voor opleidingen met een e-commerce en/of e-marketing programma. Om hiervoor in aanmerking te komen kun je contact opnemen met eejaa of met de commissie certificeringen van e-Academy. Bekijk hier de lijst met gecertificeerde opleidingen.

“Om het vierogen-principe goed toe te passen, werken wij graag met externen. Kan eejaa ons hierin van dienst zijn? “

Opleiders vragen voor het beoordelen van beroepsproducten regelmatig externe deskundigen om het advies van de examenkandidaat te toetsen aan de huidige standaarden in de praktijk. eejaa is inzetbaar bij de beoordeling van portfolio’s, eindscripties, beroepsproducten en het voeren van eindgesprekken.

cropped-brainstorm.jpg