Thuiswinkel.org e-Academy

Certificering

Een opleiding dat e-Academy-gecertificeerd is, levert kwaliteit in opleiding op het gebied van e-business. Een e-Academy-certificaat wekt vertrouwen voor klanten en zorgt voor professionalisering binnen de branche. eejaa is de certificeringspartner voor e-Academy. Het gelijknamige keurmerk is het actieprogramma van Thuiswinkel.org dat het onderwijs stimuleert in het opleiden van digitaal toptalent en erkende e-business professionals.

Onze auditoren doen documentonderzoek, observaties en visitaties. Bij een positieve certificeringsbeslissing ontvangt de opleiding een certificaat van het bestuur van e-Academy. Daarna vindt binnen de certificeringscyclus van een jaar een lichtere ‘controletoets’ plaats. Dan begint de jaarcyclus opnieuw. Doel van de cyclische aanpak is dat opleidingen hun kwaliteit moeten blijven aantonen en ontwikkeling en verbetering blijven stimuleren.

We doen de audit momenteel voor bacheloropleidingen, post-hbo-leergangen em traineeship-programma’s. Dit aantal is in 2019 uitgebreid met e-Academy certificeringen voor het niveau Associate degree. In 2020 wordt gewerkt naar het masterniveau,

Vertegenwoordig jij een branche-organisatie en wil jij je leden ook onafhankelijk laten certificeren?

Lees hier in het kort hoe het proces in elkaar zit. We helpen je graag mee.

Deelnemende instellingen:

Avans, De Nieuwe Zaak, Fontys, Haagse Hogeschool, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool van Utrecht, Hogeschool Zuyd, Breda University, Saxion, Schaal+, Tio en Windesheim.

e-academy_horizontaal
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close