Indira Reynaert

Mijn naam is Indira Reynaert. Ik ben onderwijsprofessional gespecialiseerd in kwaliteit en digitale innovatie, en zelfstandig ondernemer sinds 2004. In 2015 ben ik gestart met eejaa als gevolg van een toenemende vraag naar goed opgeleide professionals in digital business. Om opleidingen hierin te kunnen adviseren, neem ik collegiale evaluaties en assessments af bij inmiddels ruim 30 instellingen. Dit zijn opleidingen in het hoger onderwijs, brancheorganisaties en corporate academies. Ik vraag hierbij expliciet aandacht voor digitale innovatie in de visie en leeromgeving van de instelling.

Projectmanager en onafhankelijk secretaris

Vanuit eejaa ben ik de schakel tussen de instelling en de certificerende instantie (bijvoorbeeld NVAO). Ik begeleid en ondersteun de instelling en peer reviewers (de vakspecialisten) bij een accreditatie- of certificeringstraject. Ook ben ik verantwoordelijk voor het evaluatierapport wat het uitgangspunt is voor de accreditatie en certificering.

Na 12 jaar docentschap Digitale Mediaproductie aan Universiteit Utrecht, wil ik bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van opleidingen en trainingen waarin expliciet aandacht is voor digitale innovatie. Daarom ben ik in 2015 gestart met eejaa, om samen met werkveldspecialisten het hoger onderwijs te stimuleren en verder te brengen.

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem gerust contact met mij op. Ik ben telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op +316 534 80 875. Mailen kan via het onderstaande contactformulier. Voor een uitgebreid persoonsprofiel verwijs ik graag door naar: indirareynaert.nl/bio.

cropped-31hmkuap_400x400
Indira Reynaert, MA, MEd
LinkedIn_logo_initials