Indira Reynaert

Mijn naam is Indira Reynaert. In 2015 ben ik gestart met evaluatiebureau eejaa als gevolg van een toenemende vraag naar goed opgeleide professionals in digital business. Ik neem collegiale evaluaties en assessments af bij ruim 25 instellingen. Dit zijn opleidingen in het hoger onderwijs, brancheorganisaties en corporate academies, die digitalisering en innovatie belangrijke thema’s vinden. Als procescoördinator begeleid ik opleidingen en peer panels bij een accreditatie of certificering. Als inhoudelijk deskundige review ik opleidingen, kandidaten en casesDit doe ik niet alleen maar in samenwerking met andere specialisten.

Peer evaluatie is voor mij de passende manier om bij te dragen aan een continue verbetering van onderwijskwaliteit. Vanuit eejaa heb ik verschillende rollen:

Indira Reynaert MA

Achtergrond

Sinds 2002 ben ik Doctorandus en Master of Arts (dat mocht in dat jaar) in Nieuwe Media en Digitale Cultuur.  Twee jaar na het behalen van mijn studie ben ik begonnen als zelfstandig digitale marketing- en mediastrateeg en heb daarmee meer dan 14 jaar ervaring in het werkveld opgedaan. Daarnaast was ik ruim 12 jaar practicum-docent geweest aan de Universiteit Utrecht bij de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschap. In 2015 ben ik begonnen met beoordelingsopdrachten. Zo ben ik externe examinator bij Inholland University of applied Sciences in het domein Creative Business en neem ik bij Nima examens af voor Online Marketeer en Digital Marketing. Ook ben ik verbonden aan Fontys Hogeschool als extern lid van de examencommissie bij de Master Leadership & Education en de Master Leren en Innoveren. Ik heb mijn examenbevoegdheid (BKE, basiskwalificatie examinering) in 2017 bij Cito behaald en ben in datzelfde jaar weer gaan studeren. Momenteel schrijf ik mijn masterthesis voor de opleiding Educational Needs en volg ik vakken uit het programma van de Master Toetsdeskundige aan Fontys Hogescholen.

Contact

Mocht er vragen zijn naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem gerust contact met mij op. Ik ben soms telefonisch en altijd via WhatsApp bereikbaar op +316 534 80 875. Mailen kan via het onderstaande contactformulier. Linkedin verzoek? Graag!

LinkedIn_logo_initials